Afterwork

Mån-Fre 16.00-19.00

Avsluta arbetsdagen på bästa sätt och ta med dina kollegor och affärsbekanta på en afterwork hos oss på Restaurang Cioccolata Bistro. Välj mellan en pizza eller fyra riktigt bra rätter där priset inkluderar ett glas vin alternativt ett glas öl. För den som önskar finns alkoholfria alternativ.

För er som kommer för att tillbringa en trevlig stund med vänner över ett glas vin/öl/cava har vi även bra AW-priser på det. Fr. 49 kr.

Nyheter på Aw´n

Aw-drink 89:-

Utvalda viner och cava 245 kr/flaskan 

Visste du att vi också har brunchbuffé Söndagar mellan kl. 10.00-15.30

Erbjudande

Cioccolatas Laxfilé

Gremolatabakad laxfilé. Serveras med vitvinssås och färskpotatis samt rostad zucchini, paprika, och sparris. Toppad med handskalade räkor.

Kycklingpasta

Färskpasta Garganelli serveras med grillad kyckling, champinjoner i röd pesto och krispig salami. Toppas med parmesanost och persilja.

Caesarsallad Kyckling

Romansallad slungad i egengjord caesardressing. Toppad med riven parmesanost, cocktailtomat, krutonger och knaperstekt bacon.

Cioccolata´s Burgare

2x100g svensk högrevburgare. Serveras på briochebröd och romansallad, saltgurka, krispig salami, karamelliserad lök, svarta sara och cioccolatas dressing. Serveras med pommes frites och bearnaisesås.

AW-Pizza

(Går ej att beställa innan kl. 17.00)

Rucola

Tomatsås, mozzarella, cocktailtomater, ruccola

Salami

Tomatsås, mozzarella, tre sorters salami, hyvlad parmesanost och ruccola

 

Pris: 159 kr / person inkl. alk.fri dryck

(169 kr / person inkl. ett glas vin/öl/cava)

Välkommen in till oss på Cioccolata och njut av vår rustika miljö och den fantastiska maten. Vi har lunch, brunch, afterwork och á la carte.

Copyright © 2018 – Samtliga rättigheter reserverade.