Afterwork

Mån-Fre 14.30-19.00

Avsluta arbetsdagen på bästa sätt och ta med dina kollegor och affärsbekanta på en afterwork hos oss på Restaurang Cioccolata Bistro. Välj mellan en pizza eller fyra riktigt bra rätter där priset inkluderar ett glas vin alternativt ett glas öl. För den som önskar finns alkoholfria alternativ.

För er som kommer för att tillbringa en trevlig stund med vänner över ett glas vin/öl/cava har vi även bra AW-priser på det. Fr. 49 kr.

Nyheter på Aw´n

Aw-drink 89:-

Utvalda viner och cava 245 kr/flaskan 

Visste du att vi också har brunchbuffé Söndagar mellan kl. 10.00-15.30 (inställt tills vidare)

Erbjudande

Cioccolatas fiskgryta

Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och morötter, smaksatt med tomat-och saffran. Serveras med krutonger och en klick aioli

Kycklingpasta

Färskpasta Garganelli och en krämig gräddsås smaksatt med röd pesto. Serveras tillsammans med strimlad kycklingfilé, frästa champinjoner och knaperstekt bacon. Toppas med persilja och riven parmesanost.

Caesarsallad Kyckling

Romansallad slungad i egengjord caesardressing. Toppad med riven parmesanost, cocktailtomat, krutonger och knaperstekt bacon.

Cioccolata´s Burgare, 180 g

Denna burgare serveras i Briochebröd med romansallad, tomat, saltgurka, bacon, karamelliserad lök, svarta sara och hamburgerdressing. Serveras med pommes frites och chilibearnaise

AW-Pizza

(Går ej att beställa innan kl. 17.00)

Rucola

Tomatsås, mozzarella, cocktailtomater, ruccola

Pancetta-Vit pizza

Crème fraiche, mozzarella, bacon, rödlök och krispig svartkål

Nytt på Aw´n

Lägg till 50 kr och få en förrätt. Välj mellan halloumisticks, vitlöksbröd eller lufttorkad skinka

Pris: 159 kr / person inkl. alk.fri dryck

(169 kr / person inkl. ett glas vin/öl/cava)

Välkommen in till oss på Cioccolata och njut av vår rustika miljö och den fantastiska maten. Vi har lunch, brunch, afterwork och á la carte.

Copyright © 2018 – Samtliga rättigheter reserverade.